Havtaskekæber med appelsin-gremolata
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Til gremolataen hakkes persille, appelsinskal, hvidløg og ansjoser fint. Bland det hele sammen og smag til med friskkværnet peber.
Skær de mørke hinder af kæberne med en skarp kniv. Pensl med olivenolie, krydr med salt og peber og steg eller grill dem på en varm stege- eller grillpande i ca. 2-3 minutter, afhængigt af størrelsen. Anret kæberne på et fad eller tallerkener og drys med gremolataen. |
|
Opskriften er vist 25051 gange,
og udskrevet 640 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Hendriksen - 2021-05-23 21:14:43 Savner forslag om tilbehør, og mangler der ikke også et bud på en sauce? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne