Crostini med tun
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Grill eller rist brødskiverne gyldne og læg dem på et serveringsfad. Pil hvidløgsfeddet og gnid brødskiverne med hvidløg. Lad tunen dryppe af. Dryp olivenolie over brødet og drys med havsalt. Fordel tunen på brødet, læg kapers over, og drys med høvlet parmesan.
Pynt evt. med frisk basilikum og server straks.
|
|
Opskriften er vist 19127 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne