Kogt hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Højtid: Påske Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.
Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter. Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter. Serveres med kogte blomkålsbuketter, små kogte gulerødder, grønærter, kartofler, sennep og smeltet smør. |
Faq:
hamburgerryg kogetid 20-30 minutter kernetemperatur hamburgerryg 60 grader C. |
Opskriften er vist 523712 gange,
og udskrevet 4503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (130 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-07-04 11:59:06 Peberrodssovs er også godt til Sys - 2019-01-04 15:45:36 En dejlig dansk, sund og velsmagende ret. Connie berg - 2016-12-23 00:08:56 Kan jeg koge hamburgryk dagen før, og så opvarme den i skiver næste dag Pól - 2012-08-19 12:32:20 Alletiders opskrift, let at huske i den ene time man har brug for det anonym - 2012-04-11 15:12:27 Det smager rigtig godt Mathias - 2010-09-21 15:08:47 Tusind tak, det er lidt pinligt, :\ jeg kunne ikke huske hvor lang tid den skulle koge Super opskrift nem at forstå :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne