Hellefisk på flødestuvede svampe

Hellefisk på flødestuvede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hellefiskfilet
0.5 citron, saft heraf
300 g.morkler eller champignoner
1 lille løg
0.5 bdt.persille
50 g.smør
50 g.cremefraiche
 peber fra kværn
 salt
 
Opskrift:
Dryp først citronsaften på fiskefileterne, og krydr dem med salt og peber. Dæk dem til, og stil dem til side. Gør derpå svampene i stand, og skær dem i skiver. Pil løget, vask persillen, og hak begge dele fint. Steg så løget i 1 spiseskefuld varmt smør i en dyb pande. Tilsæt svampe og persille, og steg dem 2 minutter under omrøring ved stærk varme. Tilsæt derpå creme fraiche, og anbring fisken på svampestuvningen. Læg resten af smørret i små klumper oven på fisken, og lad den dampe under låg i cirka 10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 15117 gange,
og udskrevet 515 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-21 21:05:27
Flødestuvede er da en overdrivelse af rang, når der ikke skal fløde i men creme fraiche....

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne ret smager himmelsk, og den kan varmt anbefales til andre