Hellefisk på flødestuvede svampe
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Dryp først citronsaften på fiskefileterne, og krydr dem med salt og peber. Dæk dem til, og stil dem til side.
Gør derpå svampene i stand, og skær dem i skiver. Pil løget, vask persillen, og hak begge dele fint.
Steg så løget i 1 spiseskefuld varmt smør i en dyb pande. Tilsæt svampe og persille, og steg dem 2 minutter under omrøring ved stærk varme. Tilsæt derpå creme fraiche, og anbring fisken på svampestuvningen. Læg resten af smørret i små klumper oven på fisken, og lad den dampe under låg i cirka 10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 15072 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-21 21:05:27 Flødestuvede er da en overdrivelse af rang, når der ikke skal fløde i men creme fraiche.... fiskekonen - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret smager himmelsk, og den kan varmt anbefales til andre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne