Matrosgryde

Matrosgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
1 æg
2 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
8-10 kartofler
1 stort løg
1 rød peber
2 gulerødder
3 dl.bouillon
 majsstivelse
 peber
 salt
 
Opskrift:
Du rører først kødet til en fars med æg, mel, mælk, salt og peber. Så skræller du kartoflerne og gulerødderne og skærer dem i skiver. Skær også løg og peberfrugt i strimler, og kom grønsagerne i en gryde med bouillon i. Lad derefter retten småkoge, til kartoflerne er kogte. I mellemtiden formes kødet som mellemstore frikadeller, der steges på en pande. De kommes i gryden, og retten jævnes med lidt majsstivelse. Varm retten, og servér med de kogte grønsager





karakterer:
Opskriften er vist 15070 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu