Matrosgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
|
|
Du rører først kødet til en fars med æg, mel, mælk, salt og peber.
Så skræller du kartoflerne og gulerødderne og skærer dem i skiver. Skær også løg og peberfrugt i strimler, og kom grønsagerne i en gryde med bouillon i. Lad derefter retten småkoge, til kartoflerne er kogte.
I mellemtiden formes kødet som mellemstore frikadeller, der steges på en pande. De kommes i gryden, og retten jævnes med lidt majsstivelse.
Varm retten, og servér med de kogte grønsager
|
|
Opskriften er vist 15010 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne