Champignonomelet
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens champignonerne og skære dem halve, meget store kvartes. Steg dem i 7 minutter på panden, og drys til slut med lidt salt og peber.
Tages af panden. Pisk æggene sammen med salt, mælk og parmesanost og hælder æggemassen på panden. Løft af og til æggemassen væk fra bunden af panden, til det hele er stivnet. Hæld champignonerne over, og servér med grøn salat og groft brød |
|
Opskriften er vist 122086 gange,
og udskrevet 2635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-24 17:19:43 Den smager fantastisk, og så er den nem at lave..... Sophie - 2012-04-23 17:41:46 Fedt- og Kalorieindholdet er lidt voldsomt, så jeg brugte skummetmælk og tilsatte ikke ost. Tilsatte i stedet løg, som blev stegt med svampene, det gav en lækker smag. Pyntede med krydderurter, lækkert! :) anonym - 2007-12-04 21:40:04 Den var rigtig god, men drop salt, parmasan ost er rigeligt salt i sig selv. Her hos os serverede vi rosenkål til - kogt i 3 - 4 min. i let saltet vand. Brugte 3/4 del mælk & 1/4 fløde. Grovbrød med hvidløgs smør. Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Brug fløde i stedet for mælk og kantareller i stedet for champignoner og mere ost! det virker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nem og god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne