Champignonomelet

Champignonomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Champignonomelet, billede 4 Champignonomelet, billede 1 Champignonomelet, billede 2 Champignonomelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rens champignonerne og skære dem halve, meget store kvartes. Steg dem i 7 minutter på panden, og drys til slut med lidt salt og peber.
Tages af panden.

Pisk æggene sammen med salt, mælk og parmesanost og hælder æggemassen på panden. Løft af og til æggemassen væk fra bunden af panden, til det hele er stivnet.

Hæld champignonerne over, og servér med grøn salat og groft brød





karakterer:
Opskriften er vist 122014 gange,
og udskrevet 2635 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3547 (844 kcal)
KJ pr. Pers. 1773 (422 kcal)
Vægt ialt 828 gram
Vægt pr. Pers. 414 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 428 KJ (102 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-24 17:19:43
Den smager fantastisk, og så er den nem at lave.....

  -   2012-04-23 17:41:46
Fedt- og Kalorieindholdet er lidt voldsomt, så jeg brugte skummetmælk og tilsatte ikke ost. Tilsatte i stedet løg, som blev stegt med svampene, det gav en lækker smag. Pyntede med krydderurter, lækkert! :)

  -   2007-12-04 21:40:04
Den var rigtig god, men drop salt, parmasan ost er rigeligt salt i sig selv. Her hos os serverede vi rosenkål til - kogt i 3 - 4 min. i let saltet vand. Brugte 3/4 del mælk & 1/4 fløde. Grovbrød med hvidløgs smør.

  -   2005-01-01 01:01:01
Brug fløde i stedet for mælk og kantareller i stedet for champignoner og mere ost! det virker

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem og god.