Spaghetti med hvidløg
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Til denne enkle pastaret skal du først pille hvidløgene og presse dem. Så plukker du bladene af basilikumstilkene og findeler dem.
Varm derefter olien på en pande. Lad hvidløg, cirka en tredjedel af basilikummen samt chilipulveret trække 5 minutter heri på meget lavt blus. Kog i mellemtiden pastaen “al dente” i rigeligt, saltet vand. Lad den dryppe af, og bland den straks med hvidløgsolien. Drys resten af basilikummen over, og servér. Tips: Man kan også skære soltørrede tomater marineret i olie i tynde strimler og blande dem i spaghettien. Olivenolien fås i forskellige kvaliteter. Kendere foretrækker “extra jomfruolivenolie". Denne betegnelse må kun anvendes for olivenolie, som udvindes ved første koldpresning af førsteklasses friskhøstede oliven, uden tilsætning af nogen form for kemikalier. |
|
Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne