Spaghetti med hvidløg

Spaghetti med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 fedhvidløg helst friske
 basilikum
1 dl.olivenolie
 lidt chilipulver
400 g.tynde spaghetti
 salt
 
Opskrift:
Til denne enkle pastaret skal du først pille hvidløgene og presse dem. Så plukker du bladene af basilikumstilkene og findeler dem.

Varm derefter olien på en pande. Lad hvidløg, cirka en tredjedel af basilikummen samt chilipulveret trække 5 minutter heri på meget lavt blus.

Kog i mellemtiden pastaen “al dente” i rigeligt, saltet vand. Lad den dryppe af, og bland den straks med hvidløgsolien. Drys resten af basilikummen over, og servér.

Tips:

Man kan også skære soltørrede tomater marineret i olie i tynde strimler og blande dem i spaghettien. Olivenolien fås i forskellige kvaliteter. Kendere foretrækker “extra jomfruolivenolie". Denne betegnelse må kun anvendes for olivenolie, som udvindes ved første koldpresning af førsteklasses friskhøstede oliven, uden tilsætning af nogen form for kemikalier.





karakterer:
Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu