Lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammekødet skæres i store terninger. Løgene skæres i skiver.
Kød og løg brunes i en gryde i olien. Bouillon, salt og peber tilsættes og kødet småkoger under låg i ca. 30 minutter. Gulerødder og bladselleri skæres i skiver og tilsættes. Retten koger yderligere ca. 15 min. til kød og grøntsager er møre. Serveres med Løse ris. Tips: Retten kan krydres med hvidløg og finthakket mynte. |
|
Opskriften er vist 25856 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne