Lammegryde

Lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammegryde, billede 4 Lammegryde, billede 1 Lammegryde, billede 2 Lammegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 glammesmåkød
2 løg
1 spsk.olie
3 dlbouillon eller vand
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
2-3 gulerødder
2-3 stilke bladselleri
 
Opskrift:
Lammekødet skæres i store terninger. Løgene skæres i skiver.

Kød og løg brunes i en gryde i olien. Bouillon, salt og peber tilsættes og kødet småkoger under låg i ca. 30 minutter.

Gulerødder og bladselleri skæres i skiver og tilsættes. Retten koger yderligere ca. 15 min. til kød og grøntsager er møre.

Serveres med Løse ris.

Tips:

Retten kan krydres med hvidløg og finthakket mynte.





karakterer:
Opskriften er vist 25944 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu