Tagliatelle med baconsauce
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : |
|
|
Du starter med at svitse hakkede løg og knust hvidløg let i olie i en gryde, løgene skal ikke brunes. Tilsæt derefter hakkede tomater, og kog saucen over svag varme uden låg i 6-8 minutter. Skær så bacon i strimler, rist dem sprøde på en pande, og læg dem på fedt-sugende papir.
Bland derefter halvdelen af baconstrimlerne, 2 spsk reven ost og rensede, snittede forårsløg i tomatsaucen, og smag til med salt, peber og basilikum.
Så koger du pastaen efter pakningens anvisning, hælder vandet fra og ryster pastaen i lidt smør i den varme gryde. Læg pastaen i et varmt fad, og hæld saucen over. Drys til slut med bacon og reven ost.
Tips: For at gøre retten mere spændende at se på kan du evt. koge både hvid og grøn pasta (hver for sig) og hælde saucen i midten af fadet, når du serverer retten. |
|
Opskriften er vist 8254 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer nsm - 2009-09-25 17:00:04 Denne opskrift er bare super lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne