Mørbrad i gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Du renser først mørbraden for hinder og skærer den i 2-3 cm. skiver. Så bruner du dem på panden med smør og kommer kødet i en gryde, når det er gennemstegt.
Skær baconen i skiver, og steg skiverne på panden, til de er let ristede. Tilsæt derefter karry, paprika, hakket løg og pølserne, som steges let og kommes i gryden. Panden koges af med bouillon og lidt majsstivelse, og bouillonen hældes i gryden, der varmes op. Til denne gryderet smager det godt med kartofler. |
|
Opskriften er vist 151903 gange,
og udskrevet 11049 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Familien - 2017-12-11 16:13:02 dejlig god mørbrad ret Brian J. - 2017-04-15 19:05:10 Ved ikke om jeg har gjort noget forkert , men nøj hvor smagte det hæsligt. Det røg i skraldespanden. Anette - 2009-02-10 09:03:33 Dejlig ret, suppl. evt. med en smule madlavningsfløde anonym - 2008-10-02 16:30:12 denne ret er bare lækker, dog fortrækker mine børn og jeg ris til. Ditte - 2007-04-22 22:30:11 Man kan også putte 250 g. champignon i. De ristes på panden inden den koges af, og puttes derefter i gryden. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Uhm, det smager rigtig rigtig godt! Trine - 2005-01-01 01:01:01 Ekstra børnevenlig, hvis lidt sukker tilføjes retten Selma - 2005-01-01 01:01:01 Skøn med fløde tilsat. Trine - 2005-01-01 01:01:01 Ekstra børnevenlig, hvis lidt sukker tilføjes retten Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 Mine børn er vilde med den - den bliver helt sikkert lavet igen Janni - 2005-01-01 01:01:01 Smager også godt med ris til. Ditte - 2005-01-01 01:01:01 Den er bare rigtig god, og det gør såment ikke noget at man bruger stærk karry, det giver den bare et ekstra pift Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 Jeg blev rigtig populær, super lækker ret tosli.dk - 2005-01-01 01:01:01 helt enig, den smager fantastisk. Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Pas på - At det er mild karry der anvendes !! Finn Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Den smager som at være i himlen Trine - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og lækker ret og også rimelig nem at gå til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne