Små baconbøffer

Små baconbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
0.75 dl.rasp
2 dl.sødmælk
1 tsk.salt
0.25 tsk.friskkværnet peber
1 spsk.finthakket løg
1 pakkebacon i skiver
 sojasauce til pensling
200 g.friske champignoner
1 spsk.smør
 grofthakket persille
2 appelsiner i skiver
 
Opskrift:
Læg raspen i blød i mælken i ca. 10 min. og rør det hakkede kød med salt, peber og løg. Tilsæt den udblødte rasp lidt ad gangen og lad farsen hvile lidt. Form 12 små bøffer, som omvikles med en strimmel bacon og sættes i en lille bradepande. Pensl dem med sojasauce og sæt dem i en 200 grader varm ovn i 10- 12 min. De skal være gennemstegte. Anrettes på en appelsinskive i et varmt fad og pyntes med smørristede champignoner og et drys persille. Serveres med hasselbagte kartofler og bearnaisesovs.





karakterer:
Opskriften er vist 7128 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu