Små baconbøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Læg raspen i blød i mælken i ca. 10 min. og rør det hakkede kød med salt, peber og løg. Tilsæt den udblødte rasp lidt ad gangen og lad farsen hvile lidt. Form 12 små bøffer, som omvikles med en strimmel bacon og sættes i en lille bradepande. Pensl dem med sojasauce og sæt dem i en 200 grader varm ovn i 10- 12 min. De skal være gennemstegte. Anrettes på en appelsinskive i et varmt fad og pyntes med smørristede champignoner og et drys persille. Serveres med hasselbagte kartofler og bearnaisesovs.
|
|
Opskriften er vist 7128 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne