Fars i ovn med løg
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Først rører du farsen med hakket kød, æg, mel, bouillon, salt og peber. Derefter piller du løgene og skærer dem i kvarte stykker. Farsen kommes i et smurt ovnfast fad, og løgene lægges oven på farsen.
Bagefter skræller du kartoflerne og skærer dem i kvarte. De lægges i et andet smurt fad, og begge fade sættes i en 175 grader varm ovn i cirka 55 minutter. Du skal først tage farsen ud, og lade kartoflerne grille videre i cirka 8 minutter, eller til de er gyldne. Til sidst drysser du persille over kartoflerne. Retten kan serveres med persillesmør og groft brød |
|
Opskriften er vist 60096 gange,
og udskrevet 1086 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2017-09-17 13:46:41 Nem ret. Smager dejligt. Brug endelig flere krydderier, hvis du er til det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne