Fiskefileter i hvidvinssauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Begynd med at drysse fiskefileterne med salt og peber. Bland så smør, citronskal og hakket persille, og fordel det på fisken. Fileterne rulles sammen og lægges i et smurt ovnfast fad. Så hælder du hvidvin og fiskebouillon over retten, der sættes i en 200 grader varm ovn i 15 minutter med folie over.
Saucen laver du af smør og mel. Du smelter først smørret i en gryde og tilsætter melet. Pas på, at det ikke brænder på eller klumper. Derpå tilsætter du lidt efter lidt væsken fra fadet med fisken. Spæd til med fløde, til saucen har fået en passende konsistens. Saucen koges i cirka 4 minutter, før den hældes over fisken.
Pynt med de kogte rejer og dild. Denne fiskeret smager godt med kogte kartofler
|
|
Opskriften er vist 13324 gange,
og udskrevet 623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne