Oksekødsgryde 03
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Først skal du skære kødet i terninger og brune det i en gryde med smør.
Tag så kødet op igen.
Steg de hakkede løg i gryden, til de er gennemsigtige. Læg kødet tilbage i gryden, skær peberfrugterne i strimler, og tilsæt dem med tomaterne. Retten krydres nu med salt, peber og paprika. Derefter kommer du bouillon i gryden, og lader retten småkoge i ca. 45 minutter. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 17800 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne