Kuller med krydret skorpe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dryp fiskefileterne med citronsaft, læg dem i et smurt gratinfad, og krydr med salt.
Rør så fiskefonden med fløden og rigeligt cayennepeber, før du hælder denne blanding over fisken. Bland de hakkede krydderurter med rasp og revet parmesan og drys det over fisken, fordel smørret i små klumper på overfladen. Sæt fisken i den varme ovn 180 grader C alm ovn, og giv den cirka 20 minutter. Tips: Man kan med samme gode resultat tilberede denne ret med filet af torsk, rødfisk eller sej i stedet for kuller. |
|
Opskriften er vist 23721 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-12-12 14:12:09 Vi brugte ca. 1 dl. ialt af persille timian og rosmarin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne