Kuller med krydret skorpe

Kuller med krydret skorpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kuller med krydret skorpe, billede 4 Kuller med krydret skorpe, billede 1 Kuller med krydret skorpe, billede 2 Kuller med krydret skorpe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kullerfilet uden skind
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Cayennepeber
   
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Rosmarin, frisk
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
4 spsk. Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Dryp fiskefileterne med citronsaft, læg dem i et smurt gratinfad, og krydr med salt.

Rør så fiskefonden med fløden og rigeligt cayennepeber, før du hælder denne blanding over fisken.

Bland de hakkede krydderurter med rasp og revet parmesan og drys det over fisken, fordel smørret i små klumper på overfladen.

Sæt fisken i den varme ovn 180 grader C alm ovn, og giv den cirka 20 minutter.

Tips:

Man kan med samme gode resultat tilberede denne ret med filet af torsk, rødfisk eller sej i stedet for kuller.





karakterer:
Opskriften er vist 23721 gange,
og udskrevet 479 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6731 (1602 kcal)
KJ pr. Pers. 1682 (400 kcal)
Vægt ialt 1142 gram
Vægt pr. Pers. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 589 KJ (140 kcal)
Protein 14.8 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-12 14:12:09
Vi brugte ca. 1 dl. ialt af persille timian og rosmarin.