Svinemørbrad med estragon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Gør Først svinemørbraden i stand ved at fjerne sener og den hvide hinde
Så skærer du mørbraden ud til bøffer som du banker let, før du smører dem med fransk
Sennep, salt og peber på begge sider.
Steg derpå bøfferne i smør på panden. Når de er færdige, skal de være godt stegte, men de må gerne være lidt lyserøde indvendig stadigvæk. Sørg for at holde dem varme, når du tager dem af panden.
Kog så panden af med lidt vand og tilsæt piskefløde og halvdelen af den hakkede estragon. Lad det koge op og smag det til med Salt og peber. Drys den anden halvdel af estragonen over bøfferne på fadet.
Servér mørbradretten med kartofler eller ris og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 19667 gange,
og udskrevet 500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer frk jensen - 2010-10-22 19:59:29 Rigtig god ret! Har lige lavet den her til aften og det vil vi gøre igen næste gang vi får gæster, mums! Prøv med nogle ristede hasselnødder på toppen :o) erik - 2005-01-01 01:01:01 Der står ikke hvor meget estragon man skal bruge annarosa - 2005-01-01 01:01:01 denne ret er meget lækker og smagfuld!!! huldgaard - 2005-01-01 01:01:01 det var en nem og dejlig ret smagte rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne