Farseret kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Først krydrer du kyllingen med salt og peber.
Så forvarmer du ovnen til 200 grader C. alm. ovn.
Pil skalotteløgene, hak dem, og steg dem i smør, til de bliver klare. Dernæst blander du fars, krydderurter, æg, rasp og cognac. Krydr blandingen, fyld den i kyllingen, og sy åbningen til med bomuldstråd, eller kødnåle. Læg kyllingen i en stegegryde, og brun den på alle sider i smør og olie, tages op. Skær porre, gulerod og selleri i fine strimler som svitses godt i det overskydende fedtstof. Nu tilsætter du halvdelen af vinen og lægger flæskeskiver på kyllingen. Steg den under låg i ovnen (varmluftsovn 180 grader, gasovn trin 3) i 45 minutter, og øs jævnligt med stegeskyen. Tag så låget af, og lad kyllingen efterbrune i 10 minutter. Tag den ud af ovnen, og hold den varm. Hæld resten af vinen i stegeskyen, lad den koge op, og hæld den gennem en sigte. Kog den op med fløden, og lad den koge ind, til den tykner. Til slut skærer du kyllingen ud og anretter den på et fad. Server saucen separat hertil. |
|
Opskriften er vist 55761 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer H&M - 2012-02-05 19:37:04 Den er bare super lækker. Vi giver dog kyllingen lidt ekstra bacon, så der er til alle i familien :o) XPC Aarhus - 2009-05-13 17:45:53 Opskriften er alle tiders.Jeg har prøvet den.Nu staar jeg imidlertid med en kylling paa 4 kg.Ja 4 kg.Hvad pokker gør jeg ned saadan en basse? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne