Kyllingelår med sprød skorpe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : |
|
|
Da kyllingelårene skal marinere i 3 timer, bør du gå i gang med denne ret i god tid.
Vask først kyllingelårene og tør dem. Så gnider du dem med oregano, salt og peber og lægger dem i et fad. Hæld tykmælk over, og lad dem marinere i 3 timer.
Forvarm derpå ovnen til 220 grader, og hak persillen fint. Rist sesamfrøene et øjeblik på en tør pande, før du blander rasp og persille i.
Vend lårene i denne blanding. Placér dem i et lavt, smurt gratinfad og dryp olie over. Steg kyllingelårene 25-30 minutter i ovnen (varmluftsovn 200 grader, gasovn trin 4) og servér dem med en frisk, grøn salat og groft brød.
|
|
Opskriften er vist 23039 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne