Pasta med tun og tomat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : |
|
|
Først koger du pastaen efter pakningens anvisning. Hæld imens væden fra tunfisken, del fisken i mindre stykker, og stænk med citronsaft. Så skærer du tomaterne i skiver, moser flødeosten med gaffel, og rører 1 spsk. citronsaft, 1 dl fløde samt salt og peber i.
Når pastaen er færdig, men stadig "al dente", afdrypper du den og lægger halvdelen i et smurt, ovnfast fad med tunfisken ovenpå. Fordel flødeosten på tunen, og læg resten af pastaen over. Læg derefter tomatskiver på, og drys dem med lidt salt, peber og klippet purløg.
Til slut pisker du æggene sammen med 1 dl fløde og reven ost og hælder massen i fadet. Bag retten i 15-20 minutter ved 225 grader midt i ovnen, og server den med grøn salat
|
|
Opskriften er vist 14266 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne