Æggekage med tun

Æggekage med tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
4
HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Basilikum, tørret
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 ds. Tun i vand. konserves 150g. 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
   
  Pynt:
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
10 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
Opskrift:
Æg, mælk, koldt vand og basilikum piskes let sammen. Løget skæres i terninger, tomaterne i kvarte.

Løg og tomater svitses let i margarine på panden. Æggemassen hældes på. Tunfisken fordeles ovenpå.

Æggekagen stivner ved jævn varme, evt. under låg, på ca 15 min. Pyntes med halve oliven og klippet purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 45275 gange,
og udskrevet 1056 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4724 (1124 kcal)
KJ pr. 1181 (281 kcal)
Vægt ialt 1365 gram
Vægt pr. 341 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 346 KJ (82 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu