Wienerkrebinetter
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet til en fars med bouillon, æg, salt og peber.
Form derpå farsen til store flade krebinetter, og vend dem i rasp.
Steg krebinetterne på en pande cirka 5 minutter på hver side. Læg krebinetterne på et fad, og kom en skive citron på, derefter ansjosfilet, peberrod og kapers. Serveres med ærter og kartoffelmos eller råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 20552 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Morfred - 2012-01-13 15:06:02 Hø hø hø... Wienerkrebinet er altså en krebinet serveret med standardtilbehøret til en wienerschnitzel... I grunden ikke en helt tovli' idé. Pommes Rösti kunne være et godt tilbehør her. pjuske - 2010-10-08 16:17:20 Super lækker gæstemad, og ikke for dyr. Jeg vil anbefale det meget. Server evt, råstegte kartoffelskiver til. Bodil ,Kbvhn - 2010-07-30 14:47:15 Jeg synes, det var alt for voldsomt med både citron, ansjos, kapers og peberrod til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne