Fjerkræsalat med pasta og karrysauce

Fjerkræsalat med pasta og karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.kyllinge- eller kalkunbryst
1 spsk.olie
150 g.pastahorn
1 stor fast pære
50 g.valnøddekerner
0.5 bdt.persille eller koriander
 peber fra kværn
 salt
 
 Marinade:
75 g.mayonnaise
2 spsk.yoghurt
1 spsk.citronsaft
1 tsk.stærk sennep
1 spsk.mild karry
 en anelse sukker
 salt
 
Opskrift:
Først krydrer du kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er fuldstændig gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du pastaen "al dente" efter anvisningen på pakken i rigeligt, saltet vand. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe af og køle, til den er lunken. Del derpå pæren i kvarter, skær kernehuset væk, skræl den og skær den i tern. Hak nødderne groft, og hæld så alle ingredienserne i en skål. Til slut rører du mayonnaise, yoghurt, citronsaft, sennep, karry, sukker og salt sammen. Hæld denne blanding over salaten, og bland den. Garnér med persille

Tips:

Selv en mild karry kan virke for dominerende i nogle retter, så prøv dig forsigtigt frem.





karakterer:
Opskriften er vist 16405 gange,
og udskrevet 511 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-09 19:48:03
mon der kan komme mindre kylling i?

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig god