Fjerkræsalat med pasta og karrysauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Først krydrer du kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er fuldstændig gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker.
Så koger du pastaen "al dente" efter anvisningen på pakken i rigeligt, saltet vand. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe af og køle, til den er lunken.
Del derpå pæren i kvarter, skær kernehuset væk, skræl den og skær den i tern. Hak nødderne groft, og hæld så alle ingredienserne i en skål.
Til slut rører du mayonnaise, yoghurt, citronsaft, sennep, karry, sukker og salt sammen. Hæld denne blanding over salaten, og bland den. Garnér med persille
Tips: Selv en mild karry kan virke for dominerende i nogle retter, så prøv dig forsigtigt frem. |
|
Opskriften er vist 16405 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer emmanem - 2007-08-09 19:48:03 mon der kan komme mindre kylling i? Susan Rabben - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne