Agurkesalat med dild, syltet
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
|
|
Skyl agurkerne i koldt vand og tør dem. Skær dem i tynde skiver. Pres noget af væden fra i et rent viskestykke og læg agurkeskiverne lagvis med de skyllede dildskærme i et rent sylteglas. Kog ingredienserne til lagen i 5 min. Tilsæt konserveringsmiddel som anvist på emballagen. Afkøl lagen og hæld den over agurkeskiverne. Læg let pres over, så agurkerne holdes under lagen.
Tips: Stil glasset køligt og vent 3-4 dage med at spise af dem. Agurkesalaten egner sig som tilbehør til stegte kødretter. Holdbarhed i køleskab ca 6 mdr. |
|
Opskriften er vist 41990 gange,
og udskrevet 1049 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anfinn Vang - 2012-09-24 10:54:58 Jeg synst den er god di andre jeg har prøvet var agurksalat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne