Skinkerand med æg og purløg
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke skåret i tern, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber.
Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen. Fyldes i randforme. Stilles koldt til den stivner ca 2-3 timer. Dyppes i varmt vand i ca 5 sekunder. Vendes ud på et fad og pyntes efter behag. |
|
Opskriften er vist 73090 gange,
og udskrevet 1320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne