Salat med balsamico-kogte rødløg og røget lammekølle
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Pil rødløgene og skær dem i både. Kom dem i en gryde sammen med balsamico og sukker. Lad løgene småsimre i 30 minutter.
Brødcroutoner: Skær skorperne af brødet og skær det i små mundrette stykker. Kom brødstykkerne i en skål og vend dem med olivenolie, oregano og salt. Bred stykkerne ud på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Croutoner skal være sprød og gyldne. Lad dem afkøle. Salat: Rens aspargesene og skær dem i mundrette stykker, gerne diagonalt. Blancher dem i letsaltet vand i 3-4 minutter. Kom dem straks i iskoldt vand. Skyl og tør salat og urter godt. Pluk krøllsalaten i mundrette stykker. Lad havesyren være hel, og bland den med krølsalat, salvieblade og asparges. Anret salaten på middagstallerkener. Kom resten af salaten ovenpå. Krøl skiverne af røget lammekølle sammen og fordel dem dekorativt rundt om salaten. Kom igen rødløg på, og fordel til sidst brødcroutoner over. |
|
Opskriften er vist 10228 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne