Salat af mizuna og arametang med bagt makrel
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Snit rabarberne i stykker på ca. 1 cm.
Kom dem i en gryde med rosmarinstilke og sukker.
Læg et låg på og lad sukkeret koge ud over svag varme.
Rør ikke for meget.
Smag til med eddike.
Fjern rosmarinstilkene og lad salsaen afkøle.
Udblød arametangen i vand natten over.
Bagt makrel:
Del hver makrelfilet i 3.
kom dem i et ovnfast fad, der er smurt med olivenolie.
Drys med salt og peber.
Hak hvidløg og persille fint og kom det oven på fisken.
Skær citronen i tynde skiver og fordel skiverne ovenpå.
Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Lad fisken afkøle lidt.
Salat:
Høvl agurken til spåner med en tyndskræller eller kartoffelskræller.
Pluk myntebladene fra stilkene.
Bland mizuna med mynteblade, afdryppet tang og agurkespåner.
Anret på middagstallerkener.
Kom en lille håndfuld af salatblandingen på tallerkenerne og dryp med lidt rabarbersalsa.
Kom resten af salaten over, top den godt op.
Fordel makrelstykkerne med citronskiver på rundt om salaten og dryp igen med rabarbersalsa.
Server groft brød til salaten.
Tips: I stedet for makrel kan der anvendes filet af hornfisk eller sild. |
|
Opskriften er vist 8919 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne