Salat af brøndkarse med kammuslinger i ouzo
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Sød citroncreme:
Skær skrallen og den hvide hinde af citronerne og fjern stenene. Kom dem i en blender sammen med akaciehonning og en anelse salt. Start blenderen og kom olivenolien langsomt i. Smag eventuelt cremen til med mere honning alt efter hvor modne citronerne er. Hak sølvbedestok og –blade fint. Sauter kammuslinger og sølvbede. Opvarm olien på en pande og sauter kammuslingerne i 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Tilsæt ouzo og lad muslingerne småsimre et par minutter. Tag muslingerne op og dæk dem til med et stykke folie. Kom de finthakkede bladbeder på panden, De skal blot ”svinges” på panden. Salat: Skyl og tør frisee og havebrøndkarse godt. Pluk salaterne i mundrette stykker. Vend salaterne med sauteret sølvbede. Kartoffelpinde: Skræl kartoflerne og skær dem i aflange pinde på ½x½ cm. Tør dem med et klæde, og steg dem i den varme rapsolie til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir og drys med havsalt. Anret portionsvis på middagstallerkener. Kom salatblandingen på tallerkenerne og stik kartoffelpinde og kammuslinger ind i salaten. Dryp dressingen over. |
|
Opskriften er vist 9005 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne