Cous cous med bok choy
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Indsendt : Red : |
|
|
Overhæld cous cousen med olie og kogende vand.
Lad den trække så meget vand som muligt.
Er der for meget vand ved afdryp den da i sigte.
Snit bok choy og forårsløg meget fint og hak citronmelissen.
Bland det i den afkølede cous cous og smag til med citronsaft, chili og salt.
Kom alle ingredienser til peberfrugtsalsaen i en blender eller en foodprocessor og blend til en ensartet salsa.
Anret salaten på et fad og server salsaen i en seperart skål.
|
|
Opskriften er vist 24195 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2013-01-20 19:02:45 jpferrer Så er det fandeme dumt af dig at søge på det, hvis du hader couscous så meget. Desuden SKAL man ikke spise kød til enhver ret, det er muligt at leve et tilfredstillende liv uden. Undskyld mig, narhat. jpfperrier - 2011-04-04 23:50:03 Hvor er kødet ? Man tager sig til hovedet, når man læser dette, som jeg vil, undskyld mig, betegne som eksotisk pis. Cous cous, hvor latterligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne