Lun nudelsalat med majroer, rabarber og cashewnødder
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Indsendt : |
|
|
Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del. Skær dem i både.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med ahornsirup og salt.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Snit sølvbede og rabarber fint.
Flæk agurken, og tag kernerne ud.
Skær den i diagonale skiver.
Rist cashewnødderne på en tør pande.
Ristningen fremhæver nøddesmagen.
Rist rabarberne i olivenolien over stærk varme indtil de begynder at blive bløde ca. 5 minutter.
Rør ikke for meget i dem, da de ellers nemt bliver til kompot.
Kom nudlerne i kogende vand.
Lad dem trække i 3 minutter.
Bland nudlerne med grønsager og sesamolie.
Smag salaten til med salt.
|
|
Opskriften er vist 10387 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne