Bulgur med aubergine, courgetter og ahornsirup
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : Red : |
|
|
Kom bulguren i en skål og hæld kogende vand over, så det dækker.
Lad bulguren trække i 20 minutter.
Skær aubergine, courgette og den gule peberfrugt i små fine tern og vend dem i ca. 4 spsk. olivenolie.
Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 20 minutter.
Snit forårsløgene fint og hak persillen.
Hæld eventuelt overskydende vand fra bulguren.
Bland alle grønsagerne i og tilsæt ahornsirup, citron, chili og salt.
Bland salaten grundigt, det nemmeste er at bruge fingrene.
Tips: I stedet for bulgur kan salaten tilberedes med cous cous eller parboiled hvede. |
|
Opskriften er vist 21544 gange,
og udskrevet 707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne