Bulgur med aubergine, courgetter og ahornsirup

Bulgur med aubergine, courgetter og ahornsirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.bulgur
1 aubergine
1 courgette
1 gul peberfrugt
2 forårsløg
1 bdt.Persille
4 spsk.olivenolie
2 spsk.ahornsirup
1 citron saft heraf
1 knsp.stødt chili
 salt
 
Opskrift:
Kom bulguren i en skål og hæld kogende vand over, så det dækker. Lad bulguren trække i 20 minutter. Skær aubergine, courgette og den gule peberfrugt i små fine tern og vend dem i ca. 4 spsk. olivenolie. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 20 minutter. Snit forårsløgene fint og hak persillen. Hæld eventuelt overskydende vand fra bulguren. Bland alle grønsagerne i og tilsæt ahornsirup, citron, chili og salt. Bland salaten grundigt, det nemmeste er at bruge fingrene.

Tips:

I stedet for bulgur kan salaten tilberedes med cous cous eller parboiled hvede.





karakterer:
Opskriften er vist 21542 gange,
og udskrevet 707 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu