Hvedesalat med asparges og brøndkarse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Overhæld hveden med kogende vand.
Lad den trække ca. 5 minutter.
Gentag processen til hveden er mør.
Skær aspargesene i mundrette stykker og blancher dem i letsaltet vand i ca. 3 minutter.
Kom dem straks i iskoldt vand.
Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske.
Skær den i tynde skiver.
Snit purløget fint og pluk stilkene af brøndkarsen.
Bland krydderurterne med hvede, asparges og agurk.
Smag salaten til med olivenolie, citronsaft og salt.
|
|
Opskriften er vist 11009 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne