Hvedesalat med asparges og brøndkarse

Hvedesalat med asparges og brøndkarse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.parboiled hvede
0.5 bdt.Grønne asparges
0.5 agurk
1 bdt.Purløg
1 bdt.Havebrøndkarse eller 2 potter
2 spsk.olivenolie
0.5 citron saften heraf
 salt
 
Opskrift:
Overhæld hveden med kogende vand. Lad den trække ca. 5 minutter. Gentag processen til hveden er mør. Skær aspargesene i mundrette stykker og blancher dem i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Kom dem straks i iskoldt vand. Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær den i tynde skiver. Snit purløget fint og pluk stilkene af brøndkarsen. Bland krydderurterne med hvede, asparges og agurk. Smag salaten til med olivenolie, citronsaft og salt.





karakterer:
Opskriften er vist 11006 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu