Kikærtesalat med forårsløg og semidried tomater
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Indsendt : Red : |
|
|
Udblød kikærterne i mindst 6-8 timer.
Kom nyt vand ved og kog dem i ca. 45 minutter uden salt.
Lad dem afkøle.
Snit den hvide bok choy-stok fint og hak de grønne blade.
Snit forårsløgene i tynde skiver.
Bland kikærter, bok choy, forårsløg, afdryppede semi-dried tomater med citronsaft og olivenolie.
Smag til med salt og hvid peber.
Lad gerne salaten trække.
Anret salaten på et fad og fordel gedeosten over.
Bræk eventuelt osten i mindre stykker.
Tips: I stedet for semi-dried tiomater kan anvendes soltørrede tomater. |
|
Opskriften er vist 21745 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-08 13:40:48 Denne salat smager fantastisk. Balancen mellem det syrlie og skarpe fra løgene er perfekt, og så mætter den dejligt. Jeg fandt hverken Bok choy eller sølvbede men brugte i stedet 4 blade spidskål, som blev snittet og overhældt med kogende vand. Desuden brugte jeg soltørrede tomater i olie. Vi brugte en lidt tør og smuldrende, gedefeta - den blev serveret ved siden af og flere valgte at spise salaten uden. Er der nogen andre forslag til en passende gedeost? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne