Salat af sorte bønner, asparges og citronfritter
Hovedingrediens : Bælgplanter - Sorte Bønner Indsendt : Red : |
|
|
Sæt bønnerne i blød natten over.
Skift vandet og kog dem i ca. 40 minutter.
Lad dem afkøle.
Skær de grønne asparges i mundrette stykker, gerne diagonalt.
Blancher aspargesene i letsaltet vand i ca. 3 minutter.
Kom dem i iskoldt vand.
Snit forårsløgene i tynde skiver, og hak korianderbladene.
Bland bønner, asparges, forårsløg og koriander.
Smag til med olivenolie, citronsaft, salt og hvid peber.
Lad gerne salaten trække.
Snit citronskallen i meget tynde strimler, kun et par milimeter brede.
Opvarm olien og fritter citronstrimlerne heri.
De er færdige, når siderne er begyndt at tage farve.
Læg dem på fedtsugende papir.
Anret salaten på et fad og drys med citronfritter.
|
|
Opskriften er vist 13602 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne