Kartoffelsalat med courgetter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne og skær dem i mundrette klodser.
Skær courgetterne i mundrette klodser og blancher dem i letsaltet vand i 2 minutter.
Lad kartofler og courgetter afkøle.
Pil løget og skær det i meget tynde både.
Hak persille og basilikum fint.
Bland alle ingredienserne.
Ryst dressingen sammen, vend den forsigtigt i og smag til med salt lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 12709 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne