Kartoffelsalat med majroer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne og skær dem i mundrette klodser.
Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del.
Skær dem i både.
Blancher majroerne i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Skær den nederste stilk af rucolaen og sauter den i olivenolie.
Den skal blot ”svinges” på panden, den må ikke få farve eller falde for meget sammen.
Bland salaten og tilsæt rødvinseddike med hindbær.
Smag til med salt og hvid peber.
|
|
Opskriften er vist 11690 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne