Rødbedetatar med rygeost

Rødbedetatar med rygeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Salt
 Peber
1 lille rødløg
 Ekstra jomfruolivenolie
 Sukker
 Dijonsennep
 Piskefløde
 Kørvel
 Peberrod
400 g.rødbeder
1 madæble
 Meyers Æbleeddike
200 g.rygeost
 
Opskrift:
Pak rødbederne i alufolie og bag dem alt efter størrelse 4-5 kvarter i en 200 grader varm ovn til de er al dente.

Skær æblekødet fri for kernehuset. Hak eller skær rødbeder, æbler og løg i så fine tern som muligt. Riv et par spiseskefulde peberrod. Bland grøntsagerne/frugterne sammen og smag til med sennep, olie, eddike, sukker, salt og peber.

Rødbedetataren skal være delikat syrlig, sød og varm pga. peberrod, sort peber og sennep. Hold igen med olien, da rygeostefløden står for ”fedmen”. Rør rygeost cremet med mælk og/eller fløde. Krydr evt. med salt og peber.

Fordel rødbedetataren i et tyndt lag på flere tallerkner eller på et stort fad. Garnér med rygeost og kørvelkviste.





karakterer:
Opskriften er vist 23923 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-18 09:56:25
Uden mængdeang. Holder ikke rent ernæringsmæssigt.

  -   2009-11-08 21:16:25
Denne opskrift er jo fra Hr. Claus Meyer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er superlækker!Perfekt!Kan evt.laves med rå revne rødbeder.