Rødbedetatar med rygeost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Pak rødbederne i alufolie og bag dem alt efter størrelse 4-5 kvarter i en 200 grader varm ovn til de er al dente.
Skær æblekødet fri for kernehuset. Hak eller skær rødbeder, æbler og løg i så fine tern som muligt. Riv et par spiseskefulde peberrod. Bland grøntsagerne/frugterne sammen og smag til med sennep, olie, eddike, sukker, salt og peber. Rødbedetataren skal være delikat syrlig, sød og varm pga. peberrod, sort peber og sennep. Hold igen med olien, da rygeostefløden står for ”fedmen”. Rør rygeost cremet med mælk og/eller fløde. Krydr evt. med salt og peber. Fordel rødbedetataren i et tyndt lag på flere tallerkner eller på et stort fad. Garnér med rygeost og kørvelkviste. |
|
Opskriften er vist 23924 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-18 09:56:25 Uden mængdeang. Holder ikke rent ernæringsmæssigt. anonym - 2009-11-08 21:16:25 Denne opskrift er jo fra Hr. Claus Meyer Momo - 2005-01-01 01:01:01 Den er superlækker!Perfekt!Kan evt.laves med rå revne rødbeder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne