Kartoffelsalat med spinat og dijondressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrab de nye kartofler og kog dem i letsaltet vand, til de er møre.
Afkøl dem.
Lad meget små kartofler forblive hele, og skær de største i mundrette stykker.
Skyl og afdryp spinaten godt og pres forsigtigt overskydende vand fra med hænderne. Snit forårsløgene i tynde skiver. Ryst dressingen sammen i et syltetøjsglas. Bland kartoflerne med spinat og forårsløg, og vend forsigtigt dressingen i. Smag til med salt og hvid peber. Smag salaten til lige inden servering, kartoflerne suger meget salt, når de står og trækker. Tips: Er det for tidligt på foråret til nye kartofler, kan der sagtens anvendes en anden god fast kartoffel til denne salat. |
|
Opskriften er vist 44120 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-06-08 12:53:55 Grovere spinat kan også bruges, men så skal den lige blancheres i letsaltet kogende vand, den skal kun lige ned og så op igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne