Salat af bønner og majroer med rabarbersalsa
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Snit rabarberne i stykker på ca. 1 cm.
Kom dem i en gryde med rosmarinstilke og sukker.
Læg et låg på og lad sukkeret koge ud over svag varme.
Rør ikke for meget.
Smag til med eddike.
Fjern rosmarinstilkene og lad salsaen afkøle.
Nip bønnerne og blancher dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Kom dem straks i iskoldt vand.
Skrab majroerne og skær dem i tynde både.
Blancher dem i det samme vand som bønnerne i ca. 4 minutter.
Vask og tør spinaten godt.
Fjern de grove stilke fra rosmarinen og bland rosmarinen med spinat, bønner og majroer.
Anret salaten på et fad og dryp med rabarbersalsaen
|
|
Opskriften er vist 8887 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne