Bagt salat af løg og majroer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Majroe Indsendt : Red : |
|
|
Vask majroerne godt og skrab eventuelt den hvide del.
Skær stilken fra og skær dem i kvarte.
Pil løgene og skær dem i store både.
Smør et ildfast fad med olivenolien.
Kom majroer og løg i.
Bland med ahornsirup og drys med salt.
Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Pluk bladene af den bredbladet persille og vend den i de færdigbagte løg og majroer.
Server salaten lun.
Tips: Salaten kan også serveres kold, men vent i så fald med at blande persillen i til løg og majroer er afkølede. |
|
Opskriften er vist 38118 gange,
og udskrevet 1135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne