Salat af escarole og grillede søde kartofler
Hovedingrediens : Salat - Escarolesalat - Escarole Indsendt : Red : |
|
|
Skræl de søde kartofler og skær dem i skiver.
Vend dem med olivenolie og drys med salt.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og grill dem i ovnen til de har gyldne kanter.
Vend kartoffelskiverne og grill igen.
Tag dem af bagepapiret og læg feta i mindre stykker på det samme bagepapir.
Grill fetaen til den har mørke kanter.
Pluk escarolen i mundrette stykker.
Lad rucola og brøndkarse være hel.
Kom rosiner og balsamicoeddike i en gryde og giv det et hurtigt opkog.
Lad det afkøle.
Bland forsigtigt de grillede kartoffelskiver med escarole, rucola og brøndkarse.
Anret det på et fad og drys den grillede feta over.
Tag rosinerne op af balsamicoen og drys dem over salaten.
Dryp eventuelt med lidt balsamico alt efter hvor syrlig man ønsker salaten.
|
|
Opskriften er vist 14958 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne