Salat af escarole og grille gul peber
Hovedingrediens : Salat - Escarolesalat - Escarole Indsendt : Red : |
|
|
Skær peberfrugterne i brede strimler og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl dem med olivenolie, og bag dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15 minutter.
De må gerne få mørke kanter.
Del broccolien i buketter og blancher dem i letsaltet vand i 3 minutter.
Kom dem straks i koldt vand.
Pluk escarolen i store stykker og bland med broccoli og peberfrugter.
Dryp dressing over.
Sesamolien giver en fin nøddesmag til salaten, men der kan også anvendes olivenolie.
|
|
Opskriften er vist 8574 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne