Salat af spinat, slikasparges og rabarber
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skær rabarberne i tynde skiver, gerne diagonalt.
Rist dem over stærk varme i olivenolie til de begynder at blive bløde.
Drys med en anelse salt.
Pas på med at røre for meget i dem, da de ellers meget nemt bliver til kompot.
Smag rabarberne til med æbleeddike.
Skræl aspargesene og skær dem i halve.
Blancher dem straks i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Kom dem straks i iskoldt vand.
Rengør spinaten og blancher den i det samme vand.
En skal kun lige ned i vandet og op igen.
Pluk hjertesalaten i mundrette stykker.
Anret hjertesalat blandet med de hele spinatblade (bred dem eventuelt lidt ud) på et fad.
Stik slikaspargesene dekorativt ind i salaten, og kom rabarberskiverne over.
Vær varsom med væden fra rabarberne, da den kan være meget syrlig.
Tips: Slikasparges kan erstattes af artiskok eller bønner. Anvend rabarbersaften rystet sammen med lidt olivenolie som dressing til en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 11730 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne