Salat af asparges, artiskok og bagte rabarber
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
|
|
Rengør rabarberne og skær dem i tynde skiver, gerne diagonalt.
Fordel dem på en bagerist, det kan tage lidt tid, da skiverne har det med at falde igennem, men med lidt tålmodighed kan det lade sig gøre.
Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time. De må ikke tage farve, men de skal helst have tørre kanter. En varmluftsovn er bedst, men har man en almindelig ovn, kan man lade ovndøren stå lidt på klem under tørringen. Ryst ingredienserne til dressingen sammen. Lad den stå og trække, men ryst af og til. Rengør og skræl aspargesene og skær dem i halve. Blancher dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem op og kom dem i iskoldt vand. Snit bladselleri i tynde skiver, gerne diagonalt. Afdryp artiskokhjerterne godt. Bland asparges, artiskokhjerter, bladselleri og mizuna og anret det på et fad. Kom de afkølede rabarber i en skål og hæld dressingen over. Bland godt og smag til med salt og eventuelt lidt mere brun farin, alt efter hvor syrlige rabarberne er. Fordel forsigtigt rabarberblandingen over salaten |
|
Opskriften er vist 11384 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne