Pasta med rejer i fennikelsauce og broccoliperler

Pasta med rejer i fennikelsauce og broccoliperler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Pasta Formidabile
1 fennikel
1 spsk.olie
3 dl.hønsebouillon
3 dl.Kaffefløde 9%
2.5 spsk.majsstivelse
400 g.broccoli
200 g.optøede rejer uden skal
 Salt
 friskkværnet peber
 Evt.citronsaft
2 spsk.hakket dild
 
Opskrift:
Fenniklen befries for rodskive og evt. grimme yderblade og skæres i fine tern.
Olien varmes i en sauterpande eller bredbundet gryde. Fenniklen tilsættes og svitses et par minutter uden at tage farve. Bouillon tilsættes og det koges igennem.

Fløde og majsstivelse røres til en jævning. Jævningen piskes i fennikel-bouillonen, der koges op.
Broccolien skæres i meget små buketter, nærmest som perler. - Stokken gemmes til en grøntsagssuppe eller puré. Broccoliperlerne kommes i den kogende sauce og koges i 2 minutter.

Rejerne tilsættes og saucen bringes tilbage på kogepunktet. Saucen smages til med salt, peber og evt. citronsaft.

Nu bør saucen ikke koge mere, da rejerne ellers bliver tørre.

Pastaen koges efter anvisning på emballagen og serveres med rejer i fennikelsauce med broccoliperler, drysset med friskhakket dild. Servering Serveres med skiver af hvedebrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 9509 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-16 23:35:45
7/6-10 Serveret til pandestegt laks med bacon. Brugte cremefraiche