Gammeldags sildesalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skær sild, kartofler, rødbede, æbler og kød i små ensartede terninger og bland det med løg.
Smag rødbedelagen til med sennep og bland det med fyldet. Således at salaten hænger sammen. Lad salaten trække 2 timer. Pynt med hakket æg og purløg. |
|
Opskriften er vist 61335 gange,
og udskrevet 918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne