Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom alle ingredienser til burgere i en stor skål og bland dem grundigt. Opbevares tildække i køleskab til de skal bruges.
Yoghurtchutney: Ingredienser røres sammen i en lille skål. Opbevares i køleskab, til den skab bruges. Farsen deles i fire portioner, der formes til 1 cm. tykke bøffer. Grillpande eller pande varmes og pensles med olie. Steg burgere for jævn til kraftig varme 3-4 minutter på hver side. Vendes kun én gang. Serveres straks med yoghurtchutney. |
|
Opskriften er vist 47141 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2017-03-13 19:11:28 Kyllingebøfferne smager virkelig godt! Dog står der ikke noget om salt i opskriften, og det synes jeg bøfferne manglede lidt af, men det er vel en smagssag. Yoghurtchutney'en passer virkelig godt til den krydrede smag. Alt i alt en god og nem ret at lave. Jeanette - 2013-09-10 15:24:06 Virkelig en god opskrift som nemt kan anbefales. Jo Bruun - 2011-05-17 20:18:27 Jeg lavede hjemmebagte spelt-burger-boller til - og med friske agurker, yoghurtchutney og sprød salat... - det var en himmerigs-oplevelse :-) Sandra - 2010-02-09 19:52:10 Dejligt alternativ til den traditionelle oksekødsburger :) Per - 2008-09-14 12:12:16 Vi fyldte pitabrød med salat og yoghurtchutne og spiste dem sammen med tomater til kyllingeburgerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne